Prijzen isolatie

Actuele informatie?
Kijk voor de meest actuele informatie over de subsidieregelingen in 2018 op deze website: Subsidie isolatie 2018

Een van de belangrijkste en voornaamste aspecten van isolering waar zowel particulieren als ondernemers naar kijken is natuurlijk de prijs/kwaliteit-verhouding. Aan het eind van de dag willen we allemaal een ding en dat is zoveel mogelijk kosten besparen. Duurzaamheid en energiebesparing wordt vaak in verband gebracht met torenhoge kosten en alleen toegankelijk voor de elite onder ons. Maar niets is minder waar. Duurzaamheid en energiebesparing is voor iedereen toegankelijk die zich in wilt zetten voor een schonere en duurzame wereld. Daarnaast helpt de overheid een handje in de vorm van vele subsidies en regelingen die isolatie alleen maar aantrekkelijker maken.

Prijzen en voordelen

Vaak gaan mensen teveel af op vooroordelen zonder dat ze daadwerkelijk onderzoek hebben gedaan naar de prijsverhoudingen. Er zijn verschillende prijzen voor verschillende soorten isolatie. Daarom is het van essentieel belang dat je goed voorbereidend werk verricht en de tijd neemt om zoveel mogelijk onderzoek te doen en professioneel advies aan te vragen. De prijzen voor isolatie worden over het algemeen per m2 berekend.

De prijzen kunnen oplopen vanaf zo een €15 euro per m2 tot €130 euro per m2. Opnieuw is dit afhankelijk van verschillende factoren zoals de soort isolatie die verricht moet worden, het soort materiaal dat gebruikt moet worden, het oppervlak en toegankelijkheid van de ruimtes et cetera. Om zo voordelig mogelijk uit te komen is het van groot belang dat je zoveel mogelijk offertes bekijkt en naast elkaar legt. Op deze manier krijg je een goed beeld van welke prijzen als redelijk worden ervaren en welke prijzen onredelijk zijn. Ook kun je op jouw gemak kijken welke vorm van isolatie het beste bij jouw plannen en wensen past.

Wat kost isolatie met en zonder subsidieregeling?

Vraag snel en gemakkelijk offertes op bij isolatiebedrijven en vergelijk het aanbod. Op die manier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen. En kun je uiteindelijk besparen op de kosten die je moet maken. Deze service is gratis en vrijblijvend.